Informatici.sk - Ajilon Consulting 


Ajilon Consulting
 
Informácie o firme
 
Spoločnosť Ajilon Consulting Slovakia otvorila svoju prevádzku v Bratislave koncom roka 2003, po uzavretí novej zmluvy so spoločnosťou Hewlett Packard. Spoločnosť Hewlett Packard, ktorá s firmou Ajilon spolupracuje ako s globálnym strategickým dodávateľom, predložila požiadavku na vznik komplexného outsourcingového Servisného centra v Bratislave. Centrum spoločnosti Ajilon bolo na Slovensku otvorené pred troma rokmi a v súčasnosti má 270 zamestnancov.

Centrum v Bratislave sa od roku 2003 neustále rozvíja, pričom sa zameriava na poskytovanie vysokokvalitných služieb zákazníkom spoločnosti HP tak na globálnej, ako aj na európskej úrovni. Cieľom centra je poskytovať zákazníkom spoločnosti HP servisnú podporu na diaľku so zárukou vysokej kvality technickej odbornosti a služieb zákazníkom a zabezpečovať služby, ktoré prevýšia očakávania zákazníkov. Spoločnosť Ajilon získala túto možnosť predovšetkým vďaka svojim skúsenostiam v riadení a poskytovaní služieb tohto typu.


Právna forma:Iná, alebo nešpecifikovaná právna forma
Región pôsobenia:Bratislavský kraj

Adresa:

Ajilon [UK] Limited,
Apollo Business Center, Mlynské Nivy 45, Bratislava, 821 09, Slovenská republika


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: Databázové informačné služby, Správa počítačových sietí, Vzdelávanie, Personálne služby


<< návrat späť