Informatici.sk - CellQoS, a.s. 


CellQoS, a.s.
 
Informácie o firme
 
Spoločnosť CellQoS, a.s. je dynamicky rozvíjajúca sa spoločnosť pôsobiaca na trhu od roku 2007. Pri realizácii svojej činnosti sa spoločnosť zameriava na poskytovanie služieb vysokej kvality s orientáciou na pridanú hodnotu a potreby zákazníka v oblasti informačno-komunikačných riešení.

Poslanie spoločnosti CellQoS, a.s. je prostredníctvom svojich kvalifikovaných zamestnancov poskytovať služby s pridanou hodnotou s cieľom redukovať a optimalizovať náklady spojené s budovaním a prevádzkou technologických riešení v rámci informačno-komunikačnej siete podniku zákazníka. Pridaná hodnota poskytovaných služieb spočíva v zlepšení aktuálnych ukazovateľov obchodných a prevádzkových procesov podniku zákazníka.

Hlavným predmetom podnikateľskej činnosti spoločnosti je:

•obchodná, poradenská a sprostredkovateľská činnosť v oblasti informačných technológií,
•outsourcing správy informačných systémov a implementácia nových IT technológií.Spoločnosť CellQoS, a.s. pristupuje ku každému zákazníkovi individuálne, čo jej umožňuje vypracovať adekvátne informačno-komunikačné riešenie presne podľa vymedzených špecifík a požiadaviek zákazníka. Najvyššou prioritou spoločnosti je spokojnosť zákazníka s navrhovaným a implementovaným riešením.


Právna forma:Akciová spoločnosť
Región pôsobenia:Slovenská republika

Adresa:

CellQoS, a.s.
Jána Bottu 2
(Hotel Nukleon)
Trnava
91701


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: IT servis, Komplexné riešenia IT/IS, Poradenstvo v oblasti IT, Správa počítačových sietí, Maloobchodní predajcovia, Vývoj SW aplikácií, Vývoj web aplikácií


<< návrat späť