Informatici.sk - PosAm 


PosAm
 
Informácie o firme
 
Spoločnosť PosAm, spol s r. o., patrí už viac ako trinásť rokov k popredným dodávateľom komplexných informačných systémov, počas ktorých úspešne uspokojuje najrôznejšie požiadavky trhu a zákazníkov. Umenie dotiahnuť veci do konca je atribút, ktorý nám trvalo zabezpečuje zákaznícku spokojnosť.

Kvalita služieb, ktoré poskytujeme, je priamo úmerná kvalite našej práce. Túto skutočnosť neberieme na ľahkú váhu. Dokazuje to nielen certifikát kvality ISO 9001:2000, ale aj desiatky certifikovaných odborníkov, ktorí sú schopní implementovať technológie renomovaných spoločností, akými sú Hewlett-Packard, Microsoft, IBM, Oracle a Citrix.

Našich zamestnancov motivujeme k dosahovaniu vysokých osobných a profesionálnych cieľov. Vytvárame im podmienky pre všestranný rozvoj tak, aby dokázali čo najlepšie pochopiť potreby zákazníkov a realizovať navrhované riešenia. Tím viac ako 150 kvalifikovaných odborníkov, pôsobiaci na území Slovenskej a Českej republiky, dokáže uspokojiť aj tých najnáročnejších domácich i zahraničných klientov.

Za výsledky svojej práce sme pripravení dať dlhodobé záruky. Dôkazom toho je náš premyslený a rokmi overený systém podpory. Aj preto nám naši klienti dôverujú, aj preto nás opakovane oslovujú.

Vieme, že úžitok riešenia je pre zákazníka oveľa dôležitejší než samotná technológia. Preto kladieme dôraz na to, aby naši zákazníci mali otvorené možnosti vo výbere technológie. Vďaka našim investíciám do rozvoja im ponúkame stále novšie, avšak overené technológie, ktoré vyhovujú ich požiadavkám.

Náš tím už implementoval množstvo unikátnych riešení v poisťovníctve, v bankovom sektore, v priemysle aj v štátnej správe. V každej z týchto oblastí sa nám podarilo zlepšiť hlavné a podporné procesy našich klientov. Všade sme zanechali spokojných zákazníkov a výsledky dobre vykonanej práce.


Právna forma:Spoločnosť s ručením obmedzeným
Región pôsobenia:Slovenská republika

Adresa:

Odborárska 21
Bratislava


Katalóg IT firiem
 
Firma je v IT katalógu zaradená do sekcií: Komplexné riešenia IT/IS


<< návrat späť